146 poze   27017 vizite

5_o poveste cu sakura_5

Capitolul 5-Intalnirea

Sakura statea rezemata de canapea,asteptandu-si prietena.Buzele ei erau rosii din cauza ca si le-a sters violent cu o batista.Inca mai simtea acel sarut.Era foarte nervoasa.Defapt,Sasuke reusise sa ii provoace mai multi nervi decat au facut-o sedintele foto.Brusc,telefonul ei a inceput sa sune.Tocmai primise un mesaj.Cand l-a deschis,a vazut un text foarte enervant.
-"Ai cele mai dulci buze pe care le-am gustat".Tipu asta e nebun sau se preface?
Rozalia a aruncat cu telefonul in perete,insa imbracamintea din puf a impiedicat spargerea acestuia.Fotomodelul isi puse wisky intr-un pahar de cristal.Nu era adepta alcoolului,insa uneori reusea sa o calmeze.Intr-un final,la usa apartamentului a batut cineva.Era Hinata.Sakura a poftit-o in casa,spunandu-i sa se aseze pe canapea.
-Ce ti s-a intamplat?Arati destul de rau.Spune aceasta privindu-si prietena.
-Prostu ala tupeist a avut curajul sa intre in casa mea si m-a sarutat cu forta.Sa nu mai spun de faptul ca m-a tras de par.
Fata cu parul negru a inceput sa rada,acoperindu-si gura cu palma dreapta.
-Tu de ce mama naibii iti ranjesti dintii?
-Se numeste zambet.Vreau sa te invit diseara in club.Vrei?
Rozalia s-a gandit catvea minute,dupa care a aprobat din cap.In ultima luna,nu mai iesise din casa.Decat la prezentari de moda si sedinte foto.Dupa ce Hinata a plecat,fotomodelul a intrat in baie.Trupul ei se relaxa in apa fierbinte,in timp ce se juca cu spuma frumos mirositoare.Dupa o jumatate de ora,fata se afla in dormitor.Isi lua din dulap o fusta alba si un maieu de aceeasi culoare.Imbracata in alb,parea un inger.Parul si-l lasa liber pe umeri,prinzandu-si doar o clama in forma de fluture.Machiajul ei era compus din rimel,dermatograf negru si gloss.Era mai frumoasa ca niciodata.In timp ce isi astepta prietena,schimba haotic programele televizorului.Intr-un final,se auzii o bataie in usa.Hinata era imbracata in albastru.Cele doua fete au plecat cu decapotabila Sakurei,spre club.Ajungand in locul cu pricina,au constatat cat era de popular.Din cauza intunericului,nimeni nu a recunoscut-o.In timp ce serveau doua pahare de suc,rozalia a observat ca pe scena se afla un baiat ce cocheta cu toate fetele.Iar acestea nu faceau alceva decat sa il soarbe din priviri.
-Sakura,ala nu e lideru gastii?
Fotomodelul s-a uitat in partea dreapta.Intr-adevar,cel ce dansa era Sasuke.Si se parea ca atat el cat si Naruto le-au vazut.Acestia s-au asezat la masa fetelor,razand zgomotos.
-Ia uite cine e aici.Fiara mea cu buze dulci.Spune brunetul mirosindu-i parul.
-Nu pot sa cred.Esti beat.Mirosi a alcool de la un kilometru.
Sasuke a inceput sa rada,in timp ce o privea adanc pe fata.Naruto a luat-o pe Hinata de mana,lasandu-i singuri pe cei doi.
-Grozav.Amica mea a plecat si m-am pomenit cu tine.La cat esti de baut,nu cred ca te poti tine pe picioare.Nu stiu unde locuiesti,asa ca te iau la mine acasa.
Rozalia l-a luat de brat,ducandu-l la masina.In timp ce conducea,simtea cum mana brunetului urca din ce in ce mai sus la buzele ei.Aceasta i-a retras palma,injurand in gandul ei.Ajungand in fata blocului,rozalia s-a chinuit sa il care pana la etajul patru.Intrand in casa,Sakura l-a dus pe Sasuke in living,insa cand a vrut sa il puna pe canapea,a cazut peste el.
-Cred ca te-am lovit.imi cer scuze.
-Nu pleca.Vreau sa stai cu mine.Spune Sasuke,punandu-i mana in par.
-Bine,stau cu tine,dar lasa-ma sa ma ridic.
Rozalia s-a asezat langa baiat,dand din picior.Bratul puternic al brunetului a cazut peste fata ei,reusind sa o loveasca.
-Tipu asta e culmea!Doarme la mine in pat si pe deasupra ma mai si loveste.Dar as vrea asa de mult sa-l sarut.Sakura,ai inebunit?cum poti spune o asemenea aberatie?Se pare ca a adormit.Cred ca ma pot duce la mine in camera.
Insa cand a vrut sa se ridice,a fost prinsa de baiat si trasa peste el. Acesta o imbratisa puternic.
-Unde vroiai tu sa pleci?Pisicuta speriata.
-Te rog nu ma mai strange.Ma doare!
-Tremuri atat de tare in bratele mele,incat nu pot sa cred ca dimineata m-ai lovit.Vreau sa dormi la mine in brate.
Rozalia a aprobat,dupa care isi puse capul pe umarul baiatului.Lumina lunii intra prin perdea,creand o atmosfera de mister pentru cei doi,care in sfarsit dormeau.





sper ca va placut
sakura
sakura

Comentarii album • 2
anonim
......... 2 august 2011  
bai e meserie acu
Raportează
Assura 7 septembrie 2010  
supeeeeeeeeeeeeeer tare
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.