146 poze   27256 vizite

13_o poveste cu sakura_13

cap 13-ultima zi la mare
Trecuse o saptamana de cand cei patru se aflau in minunata statiune.Cele doua cupluri se intelegeau mai bine ca niciodata,Sasuke si Sakura dezvaluindu-si dragostea ce o simteau unul pentru celalalt.Chiar daca Naruto era impreuna cu Hinata,acesta avea momente in care se uita ciudat la fotomodel.Ca si cum ar fi dorit-o ca femeie.Rozalia observa ca acesta o atingea violent,insa de fiecare data considera ca nu e nimic ingrijorator.Fiind ultima zi petrecuta in acel loc minunat,grupul a decis sa colinde toate magazinele,dupa care sa se relaxeze pe plaja.Cei patru au intrat intr-un magazin destul de mare,al carui imagine era Sakura.Aceasta era mandra sa isi vada expusa poza alaturi de numele firmei.De cum a intrat,a fost asaltata de dragutele vanzatoare,care ii cereau autografe.Dupa ce si-a indeplinit rolul de vedeta,rozalia si-a luat iubitul de mana,explorand partea stanga a magazinului.Hinata si Naruto erau in cea dreapta.
-Iubito,chiar e necesar sa probezi zece rochii?
-Sasuke,obisnuieste-te cu mine.Asta sunt,asa ma cheama.Moda e al doilea nume al meu.Spune aceasta sarutandu-l scurt pe brunet.
Cei patru au continuat sa se plimbe printre raioane,cumparand diverse obiecte vestimentare.Sasuke si Naruto s-au limitat la cateva perechi de pantaloni si camasi si Hinata la trei fuste.Insa maniaca shopping-ului nu a plecat din acel loc pana nu a cheltuit toti banii avuti la ea in acel moment.Pana si baiatul cu par galben ii cara pungile cu haine.Cumparase de la maieuri pana la rochii elegante.Ii placea sa achizitioneze lucruri noi.Ajungand la hotel,cele doua cupluri au intrat in camerele lor.Epuizata,rozalia s-a trantit pe pat.
-Ce imi place sa fac cumparaturi.
Sasuke s-a asezat peste ea,prinzandu-i mainile deasupra capului.Acesta a ranjit,dupa care isi saruta iubita.
-Ce imi place sa te sarut.Replica brunetul continuand sa zambeasca.
Cei doi au continuat sa se bucure unul de celalalt,rezumandu-se numai la saruturi si mangaieri.Dupa aproximativ zece minute,in usa lor s-a auzit o bataie apasata.Erau Naruto si Hinata.Sasuke i-a invitat inauntru,oferindu-le cate un pahar de suc.Cuplul s-a asezat confortabil pe canapeaua din dreptul geamului,imbratisati.
-Se pare ca am intrerupt un moment romantic.Spune adolescentul sorbind din paharul de sticla.
-Sa zicem doar ca stii cand sa ma deranjezi.Replica Sasuke razand.
Realizand ca nu au ce face,cei patru au decis sa joace carti.Sakura nu stia absolut nimic despre cum se joaca,insa l-a urma urmei s-a lasat convinsa.Vazand ca are doua fete in jurul sau,Naruto a decis ca persoana care va pierde,va trebui sa de-a jos ceva de pe el sau ea,in functie de caz.Brunetul era incantat,Hinata de asemenea.Rozalia era sceptica,insa dandu-si seama ca nu avea cum sa ramana dezbracata,a intrat in joc.
Trecuse deja o ora de cand grupul a inceput jocul de carti.Trei dintre ei erau pe jos de ras.Sakura pierdea de ceva vreme si ajunse-se sa ramana in bustiera si fusta.Naruto o privea cu coltul ochiului,in timp ce jin incerca sa o ajuta ca sa nu mai piarda.Nu vroia ca iubita lui sa ramana dezbracata.
-O ajut eu.Nu vreau sa vedeti ceea ce numai eu am dreptu.
-Hai ca nu e mare lucru.Ce are ea,are si iubita mea.
Fotomodelul a dat din umeri,dupa care s-a asezat in bratele brunetului.Din cand in cand,acesta o saruta,.Orele au trecut cu repeziciune.Cele doua cupluri erau gata pentru petrecerea organizata pe plaja.Hinata purta o pereche de pantaloni scurti si un tricou roz,in timp ce baietii erau imbracati in albastru,mai precis sorturi si tricouri.Singura ce vroia sa fie in trend era Sakura.Era imbracata intr-o fusta alba,scurta si un maieu mov.La piciorul stang purta o bratara cu delfini,in timp ce la gat avea un lant cu o stea ca pandant.
-Iubita mea...moderna ca intodeauna.Spune Sasuke sarutand-o pe fata.
-Ei bine,ar trebui sa ne grabim.Replica rozalia luandu-l pe adolescent de mana.
Ajungand pe plaja,cei patru au fost intampinati de o atmosfera vesela.Muzica era la maxim,tinerii se distrau iar un foc mare lumina intreaga suprafata de nisip.Grupul a inceput sa danseze,integrandu-se in multime.Vazand ca iubitul ei se distreaza pe cinste,Sakura s-a decis sa faca o mica plimbare.Avea nevoie de putina liniste.Departe de locul galagios,Luna plina si mare lumina apa,lasand o dara luminoasa pe suprafata acesteia.Briza usoara a vantului creea mici valuri.Brusc,in spatele fetei a aparut Naruto.
-Stii ca nu e bine sa te plimbi singura?
-Nu ma mananca nimeni prin aceste locuri.Pot sa merg linistita.Raspunde fata chicotind.
Aceasta simtea respiratia baiatului in ceafa ei.Deodata,a simtit cum este luata de umeri si trantita pe nisip.Naruto avea o privire bolnava in ochi.Acesta isi puse picioarele de o parte si de alta a corpului fetei,dupa care isi aseza bratele langa capul ei.
-Ti-a placut inaugurarea facuta de Sasuke nu?Cine ar fi crezut?Uneori pari o leoaica,insa nu esti decat o pisicuta fricoasa.
-Termina!Esti beat si nu stii ce faci.Spune rozalia incercand sa se ridice.
-Beat?Nu...Doar am baut putin mai mult.Intodeauna ai avut acel element care i-a lipsit amicei tale.De ce sa nu recunosc?Te doresc frumoaso.
Naruto o apuca pe fata de obraji,sarutandu-i buzele.Aceasta a incercat sa scape,reusind in cele din urma.Vazand ca a scapat de baiatul cu par ca spicele graului,a inceput sa fuga,spre locul imde era iubitul ei.Nu avea de gand sa ii spuna acestuia despre incident.Stia ca adolescentul era beat in acele momente.Si oricum,nu vroia sa strice o prietenie de cativa ani buni.

Comentarii album • 3
anonim
ale 20 octombrie 2012  
E super povestea.... Fă cat mai repede nextu suntem nerabdatori.....nu mai putem aştepta pana la craciun .....pleazze !!
Raportează
anonim
........ 2 august 2011  
tare
Raportează
Assura 7 septembrie 2010  
Wooow...abia astept continuarea...
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.