146 poze   27055 vizite

4_o poveste cu sakura_4

continuarea


capitolul 4-primul sarut

Dis-de-dimineata,Sakura a fost trezita de zgomotul stresant al ceasului.Nervoasa,scapa catvea injuraturi,dupa care isi destinse trupul.Intodeauna adormea pe canapea,patul din dormitor fiind neatins de catvea zile bune.Dupa ce a baut un pahar cu apa,a intrat in camera ei,pentru a se pregatii de o noua zi.Dulapul ei imens ascundea o multitudine de haine,toate pe gustul fetei.Avea de la fuste scurte pana la tricouri cu sclipici.Intr-un final,rozalia a ales un maieu rosu si o fusta scurta,alba.Cand mergea pe strada,ii placea sa fie machiata cat mai natural.Rimel pe gene,gloss pe buze si creion negru la ochi.Cam asta era stilul fetei cand nu avea vre-o prezentare.Isi lua gentuta mica si alba pe umar,dupa care iesii din apartament.Ajungand la masina,a constatat cu stupoare ca aceasta nu mai avea benzina.Injura de cateva ori,dupa care o lua pe jos.Privirile erau atintite asupra ei.Era aproape de locul unde Sasuke si gasca sa isi faceau veacul.Dupa ce a inghitit in sec,a trecut precauta prin fata blocului.Insa cand sa spuna ca e in siguranta,o voce se auzii din spatele ei.
-Te-am avertizat sa nu mai treci pe aici.
-Pe mine nu ma ameninta nimeni,clar?Daca ai chef sa te crezi domnul ego,fa-o cu fetitele tale,nu cu mine.
Sakura a vrut sa plece insa o piedica din partea brunetului au facut-o sa cada pe asfalt,in vazul tuturor.Era intinsa pe burta,iar din spatele ei se auzeau chicote de baieti.Nervoasa,s-a intors incercand sa il injure pe Sasuke.O singura mana era de ajuns pentru a o imobiliza pe rozalie.Insa o voce feminina i-a distras atentia baiatului,eliberand-o pe Sakura.
-Ah,se pare ca nici de data asta nu am obtinutce am vrut.De vina e prietena ta cu parul negru.
-Da-i drumul in momentul asta.
Sasuke rase sarcastic,dupa care o elibera pe fata.Insa aceasta nu se speria atat de usor.Dupa ce se ridica de pe asfalt,isi scutura fusta de praf.Insa il lua pe nepregatite pe brunet,dandu-i o palma peste fata.
-Asta te va invata minte sa nu te mai apropii de mine.Data viitoare voi avea grija sa-ti mutilez fata aia de papusel.
Spunand acest lucru,Sakura isi lua prietena de mana si pleca de langa gasca.Ramas in urma,Sasuke era foarte nervos.Reusise sa isi sperie prietenii numai cu o simpla privire.
-Data viitoare nu o sa ma glumesc.O sa afle pustoaica asta cu nas pudrat cine sunt eu.Ar fi in stare sa o bat pana o sting.
Naruto si ceilalti baieti erau speriati,intr-un fel.Liderul lor nu a mai fost asa nervos de la ultima altercatie cu gasca rivala.Prin centrul capitalei nipone mcele doua fete isi faceau cumparaturile saptamanale.Sakura iubea sa probeze haine,in timp ce era admirata de cei din hurul ei.Era imposibil ca baietii sa nu ii ceara autografe.In timp ce platea hainele cumparate de ea si amica ei,aceasta a distras-o cu o intrebare destul de ciudata.
-Sakura,tie nu iti e frica de tipu ala?
-Nu,sigur ca nu.De ce mi-ar fi?
-Sa iti spun sincer,pe mine m-a speriat privirea lui.Nu cred ca o sa renunte asa usor.
Fotomodelul a ras,dupa care a iesit din magazin.Vremea incepea sa se strice,iar vantul se intensifica.Cele doua fete au luat un taxi,grabindu-se.Ajungand in fata blocului,rozalia a platit si drumul prietenei ei,facandu-se nevazuta in cladire.In timp ce deschidea usa,a simtit cum ii este acoperita gura.
-Fi fata cuminte si deschide.
Sakura a inghitit in sec,dupa care a intors cheia in broasca.Cand usa a fost deschisa,rozalia a fost impinsa pe hol,cazand pe podea.Speriata,fotomodelul s-a ridicat,insa cand a pasit in living,a fost prinsa de par de catre Sasuke.
-Imi imaginez ca nu ai vrea sa apara o cicatrice pe piciorul tau,nu?
-Ce vrei sa imi faci?Intreaba fata speriata.
-Papusa,uite cum sta treaba.Eu nu ma joc.Nu esti prima fata in care as putea sa dau.Acum o sa taci,daca nu vrei sa devin violent.
Sakura si-a dat parul de pe chip,dupa care s-a asezat pe canapea.Sasuke avea un briceag in mana,pe care il invartea agitat.Deodata,brunetul s-a apropiat de fata,impingand-o pe canapea.
-Te rog sa ma lasi.
-Sa nu crezi asta.Papusa,acum nu te mai scapa nimeni.
Acesta o lua pe rozalie de obraji sarutand-o.Dupa ce reusii sa o sperie,brunetul iesi din incapere.Ramasa singura in casa,fotomodelul a inceput sa injure,stergandu-si gura cu incheietura mainii.Detesta ce patise.Insa pentru prima oara ii era frica.






sper ca va placut
sakura
sakura

Comentarii album • 3
anonim
alex-alexa-alexandra 30 decembrie 2012  
e super tare dar cred ca insisti un pic pe idea de rosu
Raportează
anonim
narusaku naruhina 9 decembrie 2012  
mai multe poze
Raportează
anonim
......... 2 august 2011  
imi place mult capitolu dar schimba si u poza
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.