146 poze   26978 vizite

03_o piatra cea legat pe vecie doi copii_03

Intrun loc din Kanoha ,Sakura,Naruto si sasuke il asteptau ca de obicei pe kakasi-sensei care nu inceta sa apara.In trun tarziu aparu dintrun nor de fum domnul kakasi.
-Copii gata o sa mergem intro excursie si vreau ca in 30 de minute sa va vad inapoi aici.spuse si deschise faimoasa lui carte ,,Vino .vino paradis".
In mai putin de 29 de minute naruto si sasuke erau acolo dar sakura nu.O asteptara ei 19 minute nu aparea si inca 15 dupa aia aparu si ea cu un geamantan de ala cu rodile ,un ghiozdan mare si o geanta .Apoi plecara toti la drum.Mergand ei frumos asa naruto in intreaba pe kakasi:
-Sensei cand ajungem sau cand campam sau cand mancam sau cand dormim sau UNDE MERGEM.?zbiara naruto care avea dreptate.
-Pai o sa mergem in padurea ''Fructelor'' si acolo o sa campam.spuse kakasi
-Cum!?acolo mam nascut eu si este o casa acolo!spuse sakura mirata.
-Wow sakura si sti unde e casa ?spuse naruto
-Da putem sa dormim la mine.spuse rozaliea fericita.
-DA DAR ECINEVA ACASA.?SPUSE sasuke tipand
-Normal ca nu ,aia e casa mea de vacanta!spuse ea.
-Da ?!si cum ma rog poti tu sa descui usa la casa?spuse sakuke
-Dar sasuke casa e descuiata!spuse sakura.
-Cuuuuuuuuuuuuuuumm e descuiata ?!spse naruto.
-Lasa o sa vedeti voi.spuse ea si mergand mai departe.Ajung la o multime de copati inalti cum ar forma un cerc.Sakura rosti o vraja si cativa copati se indoira facanduse o forma de usa.Sakura le da voie sa mearga primi pe baieti apoi intra si ea ,copaci sau facut la loc .Intrand acolo si vazand numai asfalt o piscina,i nisip,flori,pitici de gradina,gazon tuns ,jucari si o masa cu unbrela si 4 scaune la acea masa.Apoi sakura deschise usa la casa si cand deschise ,naruto mai avea o leaca si cadea zos .In nauntru era un adevarat lux ,pe pereti erau poze cu ramurile principale a familiei haruno,un televizor cu plasma de un metru latime si un metru lungime.In Bucatarie care o despartea un bar super luxos erau poze cu mama si tatal sakurei in acea bucatarie facand mancare .
-Va place?spuse sakura.
-Si zici ca aici teai nascut?!spuse naruto si sasuke acmirand pozele.
-Da dar hai sa va arat toata casa mai intai hai sus la etaj.spuse aceasta
Mergand pe scari puteai acmira la stanga o gramana de poze cu tatal ,mama ,fratelesi sora lui cand sakura era deabea in burtica mamei sale.Ajungand la etaj erau o multime de poze cu ea cu sora ei si fratele ei.Sakura merse in dreptul unei use si il invita pe sasuke in camera lu fratesu.Dupa aia se duse la alta usa o deschise si il invita pe naruto in nauntru.Sakura mai avea putin si inchidea usa dar vocea lui naruto o opri:
-Stai vreau sa stai cu mine te rogg?spuse naruto luind o fata de om serios.
-Bine naruto .iar aceasta intra in camera lui naruto si inchise usa .Apoi sakura se asezara in pat si se da la perete si rupse nuste postere cu joan cena care ii placea lu sora ei dar din greseala ei ii vine var in ochi si cazu peste naruto care la sarutat.In mintea lu naruto*AAAAAAA AM SARUTATO PE SAKURA CE O SA MAI ZICA SASUKE ACUM*.sAKURA SE RIDICA REPEDE SI NARUTO LA FEL.Rozalia era rosie din cap panan picioare la fel si naruto.Dupa cateva secunde sakura si naruto se sarutau din nou dar acum mai tandru.Dupa ce terminasera sarutol au promis ca vor fi in preuna dar sa nu stie nimeni de asta..

hai ca nu mai pot sa scriu continuarea da va las pe voi so ghiciti
naruto
naruto
(stanga) sakura      (dreapta)sasuke
(stanga) sakura (dreapta)sasuke
cam asa arata fata casei
cam asa arata fata casei
si asa arata spatele casei
si asa arata spatele casei

Comentarii album • 2
anonim
sasuino 15 septembrie 2012  
ba mie chiar imi place unii dintre voi parca ati fi obsedati de sasusaku zau
Raportează
Assura 1 octombrie 2010  
numi place cuplul "narusaku" :((:(
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.