146 poze   27065 vizite

11_o poveste cu sakura_11

cap 11-gelozia lui sasuke


Dupa o zi plina aventuri la casa bantuita,seara se apropia cu pasi repezi.Cerul o data senin si albastru,devenea din ce in ce mai intunecat.Ici-colo,cate o faclie rasarea din neant,pregatindu-i intrarea reginei supreme,Luna.Aceasta nu s-a lasat mult asteptata,inaltandu-se mandra pe bolta cereasca.La restaurantul hotelului,cei patru luau cina.Purtau aceleasi haine din timpul zilei,neavand timp sa se schimbe.Cele doua fete mancau scoici,specialitatea casei,in timp ce baietii savurau din plin o friptura.Din cand in cand,acestia isi mai aruncau privirile la masa din stanga,unde se afla un grup de adolescente.Se parea ca acestea sunt mai mult decat incantate de prezenta tinerilor in hotelul unde erau cazate.Deodata,una dintre ele a recunoscut-o pe Sakura.Dupa ce a dat catvea autografe,a continuat sa isi serveasca cina.Se parea ca acest lucru il deranjeaza putin pe brunet.
-Domnisoara diva,esti draguta sa lasi vedetismele acasa?
-Nu se poate.Dar ce sa stie un badaran ca tine?
-Nu va mai certati.Ce spuneti daca mergem in seara asta la discoteca?Spune Naruto band din paharul cu apa.
Cei trei au aprobat fericiti din cap.Erau incantati de acel loc zgomotos,unde adrenalina era la maxim.Dupa ce au terminat de mancat,fiecare cuplu s-a retras in camera lor pentru a se pregatii.Ca de obicei,cei doi aveau ceva de comentat.
-Te imbraci tu primul.Eu am chef sa stau cateva minute in pat.
-Gata printesa.Cum zici tu.
Sasuke si-a luat ceva din dulap,dupa care a intrat in baie.In timp ce citea o revista,Sakura se gandea cu ce sa se imbrace.Deodata,in camera si-a facut aparitia Sasuke.Acesta purta o pereche de jeansi si o camasa neagra,cu maneci scurte pe care o lasa deschisa la jumatate din nasturi.La gat avea un lantisor scurt,avand ca pandant initiala numelui sau.Dandu-si seama ca fotomodelul vrea sa fie singura,parasii camera.Pe hol,se afla celalalt cuplu.Naruto era imbracat la fel,numai ca avea o camasa albastra.hinata purta o rochie roz,scurta si cu bretele formate din mici floricele albe.Parul il avea lasat liber,prinzandu-si o agrafa in forma de fluture.
-Esti foarte frumoasa.Spune Sasuke masurand-o cu privirea.
-Multumesc.
Dupa ce au asteptat catvea minute bune,din camera si-a facut aparitia Sakura.Purta o fusta scurta,alba si un maieu negru.In picioare avea o pereche de sandale legate pe gleza.Parul ei roz si lung era prins intr-o coada sus,lasand doar doua suvite sa ii alunece pe chipul ei angelic.Nu era machiata strident,doar gloss,rimel si dermatograf negru.
-Aveti de gand sa va uitati la mine toata noaptea sau mergem?Intreaba aceasta afisand un zambet in coltul gurii.
-Acum e randul meu sa te admir.Esti cu adevarat frumoasa.Spune Naruto inghitind in sec.
Cei patru au coborat cu liftul,in care se mai aflau doi baieti,ce pareau ca merg in acelasi loc.Acestia isi muscau buzele,privind-o pe Sakura.Sasuke observa acest lucru,insa nu vroia sa faca un scandal.Pentru prima oara era gelos.Ajungand la locul cu pricina,cei patru au mers cativa metri pana au ajuns la o incapere cu usi de sticla.In interior nu era alceva decat muzica la maxim,adolescenti care dansau si multa bautura.Grupul s-a asezat la o masa,aproape de scena.Vroiau sa vada totul.Naruto a comandat cate un pahar de wisky pentru fiecare.Dupa ce comanda le-a fost adusa,acesta a scos din portofel niste bancnote.Singura ce parea sa aiba ceva impotriva alcoolului era Hinata.Iubitul ei ii comanda un suc,dupa care consuma el wisky-ul.Plictisita sa stea,Sakura se pasii pe scena.Aceiasi baieti s-au apropiat de ea.Au recunoscut-o imediat,insa nu i-au cerut autografe.Dansau cu ea,punandu-si mainile aproape de fese.Dandu-si seama de intentiile lor,rozalia se departa,insa continua sa zambeasca.
-Sasuke tu vezi ce fac aia doi?Iti fura comoara.Spune baiatul cu par galben tinand mana pe gatul prietenei sale.
-De parca mi-ar pasa.Sa faca ce o vrea.
Acesta incerca sa para calm,insa modul cum consuma bautura il dadea de gol.Se vedea ca e nervos si gelos.Brusc,unul dintre baieti a sarutat-o pe rozalie.Hinata si Naruto incercau pe cat posibil sa ii distraga atentia baiatului,pentru a nu vedea.Insa intamplator,acesta a intors capul.Cand i-a vazut,acesta se ridica nervos,indreptandu-se spre scena.O lua de mana pe Sakura,dupa care disparu cu ea.Ajungand in camera,acesta o trantii pe pat.
-O sa te fac a mea in momentul asta.Poate asa scap de obsesia care o am pentru tine.
Sasuke se aseza peste ea,sarutandu-i violent gatul.Speriata,rozalia a inceput sa se agite.
-Sasuke termina!
Brusc,tanarul se ridica.Gelozia ii luase mintile.Adolescenta se duse intr-un colt,abtinandu-se sa nu planga.Constient ca facuse o mare greseala,brunetul se apropie de ea.
-Uite ce e...iarta-ma.Nu am vrut...
-Vorbim maine,da?
Tanarul a aprobat din cap,dupa care s-a asezat pe pat.Ii parea rau de ce vroia sa faca.Chiar daca era orgolioasa,mandra si sfidatoare,Sakura nu merita sa fie violata.Nu prima oara.




sper sa va placa va pup dulce de tot

Comentarii album • 3
anonim
....... 2 august 2011  
WOW CE TARE....de ce nu fac si ei odata sex
Raportează
anonim
kikio 29 mai 2011  
bra bravo bra
Raportează
Assura 7 septembrie 2010  
woooooow
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.