146 poze   27061 vizite

12_o poveste cu sakura_12

cap 12-o noapte romantica

Dis-de-dimineata,Soarele rasarea in minunata statiune.Chiar daca era ora 7:00,plaja incepea sa se umple.Valurile furioase se loveau de tarmul necrutator,transformandu-se in spuma.La hotelul "Black Pearl',agitatia incepea sa isi faca numarul.Turistii veneau su plecau,fiecare avand propriul lor gand.Costumele de baie colorate si la moda scoteau in evidenta formele fetelor,ce isi miscau usor soldurile pe holurile mari si aglomerate.In camera 301,inca era liniste.Sasuke era imbracat de plaja,band linistit o ceasca de cafea.Astepta sa se trezeasca Sakura,care era cufundata in lumea viselor.Brusc,in usa s-a auzit o bataie apasata.Vazand ca rozalia sa nu se trezeasca,a raspuns rapid.Era Naruto si avea un zambet ciudat pe chip.
-Brunetule,pregateste-te sa imi cumperi bere pentru o luna.Aseara m-am culcat cu Hinata.
Auzind acest lucru,baiatul s-a rezemat de usa.Era incredibil ce se intampla.Amicul lui i-o luase inainte.Din camera din fata a iesit adolescenta.Parea schimbata,privirea ii era alta.Sasuke a ras,dupa care le-a spus ca se intalnesc la intrare in zece minute.Intrand in dormitor,a observat ca rozalia isi destindea trupul.
-Buna dimineata.Spune Sasuke luandu-si maieul pe el.
-Neata.Vreau sa vorbim despre ce s-a intamplat aseara.
-Nu e nevoie.Imi cer scuze inca o data.Am fost un prost.
Sakura a sarit din pat,acoperindu-i gura.Parca nu vroia sa auda ce vroia sa spuna baiatul.Doar ii privea buzele.Simtea nevoie sa le sarute.Pentru prima oara,se simtea atrasa de adolescent.Mana ei cadeau usor pe pectoralii brunetului,insa s-a desprins la fel de repede.Dupa ce se schimba in baie,isi lua rochita roz peste costum.
-Esti gata?Intreaba brunetul luand rucsacul.
-Da...sigur ca da.
Sasuke a observat ceva ciudat.In aceea dimineata Sakura nu il jignise.Nici macar nu era nervoasa.Poate ca incidentul de aseara o speriase.Ajungand la celalalt cuplu,Naruto i-a dat amicului sau o sticla cu suc.Hinata si rozalia au luat-o inainte.Fata cu parul ca noaptea vroia sa ii spuna prietenei sale ce s-a intamplat noaptea trecuta.
-Sakura..iti voi spune ceva insa nu vreau sa lesini.Aseara,m-am culcat cu Naruto
Auzind acest lucru,fotomodelul s-a oprit.Nu credea niciodata ca amica ei va face acest lucru.Insa se inselase.Nu stia daca sa ii spuna ceva de bine sau de rau.Insa a preferat sa zambeasca.Ajungand pe plaja,cei patru s-au dezbracat de hainele ce le acopereau trupurile.Rozalia nu a mai stat sa astepte.Picioarele ei intrau usor in mare,tresarind la valurile puternice ce o izbeau,stropind-o.Calcand pe o piatra ascunsa in nisip,s-a dezechilibrat.Daca Sasuke nu o prindea,aceasta ajungea sub apa.
-Trebuie sa fii mai atenta.
-Da....multumesc.Mergem sa inotam?
Brunetul a aprobat incantat din cap.Ii parea bine ca in sfarsit fotomodelul se comporta frumos cu el.In inima lui,incoltea un nou sentiment.Nu stia daca e dragoste sau simpla atractie,insa ceva se schimbase.Acelasi lucru se intampla si cu adolescenta.
Orele treceau iar grupul continua sa se distreze.Mancau inghetata si faceau glume.Sakura il privea pe Sasuke,insa atunci cand acesta se uita la ea,obrajii ei se inroseau.Brusc,cerul s-a innorat.Vantul crestea in intensitate,maturand totoul in jurul sau.Dandu-si seama ca venea o furtuna de vara,cei patru si-au strans lucrurile,indreptandu-se spre hotel.Chiar in momentul in care au intrat in cladire,a inceput o ploaie puternica.Tunetele vuiau iar fulgerere brazdau cerul.Cele doua perechi au intrat in camerele lor,inchizand geamurile ramase deschise.Sasuke si Sakura s-au asezat unul langa celalalt,insa nu spuneau nimic.Dupa cateva minute,brunetul a spart gheata.
-Azi am vazut ca ai fost mai blanda.
-Da...incep sa ma domesticesc.Spune fata razand.
Sasuke o lua de barbie,sarutandu-i usor buzele.
Brunetul o intinse pe suprafata moale a patului.Lumina lunii patrundea usor prin perdeaua portocalie.Cei doi adolescenti se sarutau,iar luna le era martora impreuan cu stelele.
-Stii,nu am vrut sa iti spun,insa m-am indragostit de tine inca din aceea zi,cand ne-am intalnit.Spune Sasuke trecandu-i mana prin par.
-Nu stiu daca ma minti sau nu,insa eu ma simt atrasa de tine.
Cei doi au continuat sa se sarute,cateva minute bune.Pe fundalul ploii,luminati de fulgerele ce brazdau cerul,cuplul a petrecut o noapte romantica.





sper ca va placut

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.