146 poze   27067 vizite

1_o poveste cu sakura_1

,,viata de fotomodel,,


capitolul 1-intalnirea

Era o frumoasa zi de vara in capitala nipona.In complexul din centrul orasului,era o galagie de nedescris.Intr-o incapere mare,luminata de reflectoare,se desfasura o parada de moda.Pe pasarela isi facu-se aparitia o fata in varsta de optisprezece ani,ce semana incredibil de mult cu o zeita.Parul ei roz asemeni florilor de cires si bretonul ii incadrau perfect chipul angelic.Ochii ei erau verzi asemeni ierbii,iar .Picioarele lungi erau acoperite de o fusta albaiar in sus avea un corset roz .Dupa ce a terminat defilarea,s-a retras in culise,acolo,o fata cu parul negru si scurt o astepta.
-Bravo Sakura.Esti cea mai buna.
-Multumesc Hinata.Vreau sa mergem acasa.Sunt incredibil de obosita.
Cele doua fete au iesit din comlex,indreptandu-se spre casa.Insa masina rozaliei nu mai mergea,asa ca au fost nevoite sa o ia pe jos.Fotomodelul purta o pereche de blugi albastri,mulatisi un maieu rosuParul il avea liber,fluturand in bataia vantului.Hinata era mai timida,insa intodeauna asculta sfaturile amicei sale.Brusc,in fata lor a aparut o gasca de baieti.In fruntea ei se afla un tip ce purta o pereche de blugi si un tricou negru .Langa el,era un baiat blond cu ochii alabstrii ca cerul
-Ce avem noi aiciRozalio,imi esti cunoscuta.Spune brunetul privind-o pe fata.
-Ei bine,tu mie nu.Asa ca fa bine si date din drumu meu.Spune Sakura hotarata.
-Esti fiara,nu?Mai vedem noi.
Baiatul a vrut sa o i-a in brate,insa rozalia a reusit sa il calce pe picior,eliberandu-se din stransoare.Si-a luat prietena de mana,trecand pe langa gasca de baieti,ce le privea.
-Sasuke,cred ca tipa ti-a cam pus capac.Spune baiatul cu blond,razand
-Naruto,inchide gura ca numai prostii vorbesti.
Dupa cateva minute,cele doua fete au ajuns acasa la Sakura.Aceasta si-a luat la revedere de la amica ei,dupa care a intrat in baie..Aceasta isi relaxa corpul sub apa fierbinte.Era foarte obosita.Fiecare defilare o epuiza,insa ii placea sa fie in centrul atentiei,sa se afle in lumina reflectoarelor,toate privirile fiind atintite asupra ei.Doar era cotata ca cel mai bun fotomodel din Japonia.Multe colege din breasla ei erau foarte invidioase,insa nu aveau ce face.
In spatele unui bloc,gasca lui Sasuke isi facea veacu,dicutand despre subiectul lor preferat:fete.Insa brunetul se parea ca e absent de la discutie.Si acest lucru era foarte ciudat.
-Ce e cu tine?La ce te gandesti?
-Naruto...esti liber mai tarziu?Intreaba acesta privindu-si amicul.
-Da...de ce?
-Vreau sa vi la mine sa ma ajuti sa caut ceva.
Blondul presimtea ceva.Insa nu vroia sa vorbeasca.Stia ca seful gastii uraste sa se vorbeasca despre el.Dupa aproximativ o ora,cei doi prieteni au intrat in apartamentul brunetului.Cu toate ca avea o personalitate foarte rebela si era un cuceritor innascut,ii placea sa aiba ordine in casa.Peretii albi straluceau din cauza neonului puternic asezat pe plafon.In living avea o canapea inacadrata de doua fotolii negre.Baietii au intrat in camera lui Sasuke,apropiindu-se de calculator.In timp ce brunetul se relaxa pe patul mare,vocea lui Naruto l-a trezit din visare.
-Ghiceste!Fiara ta are site.Vino sa vezi ce am gasit.
Baiatul privea cu atentie pozele aflate pe pagina de internet,zambind usor.
-Interesant...Sakura Haruno.Vad ca are si adresa.
-Sasuke,la ce te gandesti?Intreaba Naruto zambind.
-Hey,doar ma sti.Domnisoara fotomodel o sa imi plateasca scump pentru ca m-a uimilit cu atitudinea aia de superioritate.O sa isi doreasca sa nu ma fi cunoscut.
-Cunosc eu zambetul ala malefic.
Sasuke nu a spus nimic.Doar privea plin de entuziasm pozele fetei.
In apartament,Sakura se plimba prin living cu un pahar de apa in mana.Vroia sa adoarma,insa nu ii era somn.Halatul roz din matase ii acoperea picioarele,iar papucii albi cu un mic puf faceau zgomot pe parchet.Apartamentul avea peretii mov,decorat foarte frumos,avand o situatie materiala excelenta,Sharon isi permitea orice.Avea televizor LCD imens,spoturi in plafon,canapele de piele si multe alte lucruri.Locuia singura si nu obisnuia sa bea,insa in living avea un mini-bar,plin cu bauturi scumpe.Asezata pe canapea,in fata televizorului,a adormit imediat in camera cu lumina violet.


sper sa va placa va pup si va astept la capitolul 2
sakura
sakura

Comentarii album • 5
anonim
sakura 27 decembrie 2011  
stiu ca sunt poze dar e plictisitor
Raportează
anonim
sakura 27 decembrie 2011  
muuuuuultumesk
Raportează
naruhinasasusaku 23 august 2011  
super povestea
Raportează
anonim
.......... 2 august 2011  
misto dar se poate si mai bn
Raportează
anonim
cnv 13 octombrie 2010  
da de ce nu pui poze cu sakura mai moderna ca sunt
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.