146 poze   27051 vizite

02_o iubire si doua suflete_02

Era o noapte ca oare care noapte si sakura era in turneul ei mondial si canta pe scena.Intre timp hinata e actrita faimoasa lua premiul nobel pentru un film de comedie.Naruto cel mai faimos sarfar din lume era la un concurs cu prieteni lui de sarf -nu stiu cum se scrie-.Ino acum defila pe podium cu o rochie din colectia lui catalin botezatu.Sasuke care el canta ii trupa green day inventa o melodie noua.Ten ten o pictorita faimoasa lucra la noua ei pictura de arta.Temari si Gaara doi frati cantau in concert in romania.Kiba care era scriitor de carti faimos isi lansa o carte faimoasa.Naruto un afacerist de profesie statea in culise si ma astepta pe mine sa plecam in haoai-nu stiu cum se scrie-de ce?pentru ca era iubitul meu.Si cam atat despre prieteni mai din copilarie care mai ajutat sa ma descurc in viata.Dupa ce am terminat concertul plec repede din tara cu iubitul meu naruto .Dupa cateva ore de stat ajungem in haoai acolo era zi.O domnisoara ne conduse la o vila super haoaiana in care eu si naruto vom petrece o luna de zile fara paparazi.Naruto incuiara usile,perdele la toate geamurile si ma luara in brate si ma duse in pat .Ma saruta pe tot corpul si asa a tinut pana cand am adormit.Dimineata naruto primeste un telefon suspicios.
-Aloo!spuse naruto pe jumatate adormit.
-Ce faci ma naruto de cand nu team mai auzit.spuse acel om.
-Ba da tu cine esti ma de ma deranjezi la ora asta ?spuse naruto tipand in telefon.
-Hai ma naruto nu ma mai sti tu de la grady cand ne laudam ca suntem cei mai puternici baieti de acolo chiar nimic nu mai sti?spuse omul acela.
-Ce sasuke dar tu de unde miai aflat numarul de tel?spuse el
-Am secretele mele haide ma ca toata clasa de la grady e in haoai si te asteapta pe tine si sakura sa veniti sa ne distra.spuse sasuke
-AAA hai ca maxim 25 de minute venim si noi.spuse naruto inchise telefonul si adormi la loc.
-----peste 5 ore------

tel:TAR,tar,tar.
naruto:Alo!
sasuke:Ce ziceai de makim 25 de min?
naruto:hei,hei vroiam sa spun maxim 5 ore si 25 de min dar ...
pe data viitoare imi place sa creiez suspans bey bey

Comentarii album • 4
anonim
sasuino 15 septembrie 2012  
sasa cine zicea de scris? eu nu am vazut nici-o greseala bine nu greseli multe si mari
Raportează
anonim
sasuino 9 august 2012  
catalin botezatu:))
Raportează
anonim
SaSa 17 septembrie 2011  
scri*, drq ne tampeste povestea tha =))))))))))))0
Raportează
anonim
SaSa 17 septembrie 2011  
=))))))))))))))))))00 Ce lol doamne fatho lasathe k nu sti sa cri =))) vai d tine .. naspa raw d tot
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.